Word een Trainer

Welkom bij LUNA Movement, waar beweging en plezier hand in hand gaan! Als toekomstige trainer zal je deel uitmaken van ons team van jongeren die allemaal een passie delen voor beweging en sport.

Wat kun je verwachten?

 • Energiek enthousiasme: Voeg je bij ons levendige team en inspireer de jeugd van Utrecht om in beweging te komen.
 • Creatieve uitdagingen: Laat je verbeelding de vrije loop en bedenk levendige bewegings- en sportactiviteiten voor de jeugd in onze stad.
 • Achter de schermen: Werk mee aan de organisatie van activiteiten en evenementen, en ontdek de magie achter de schermen.
 • Actieve deelname: Breng je ideeën in voor de toekomst van LUNA Movement en help ons groeien.
 • Persoonlijke ontwikkeling: Verfijn je vaardigheden, leer lesgeven en ontdek hoe je beweging en sport op een inspirerende manier kunt overbrengen.

Wil je meer weten over hoe het is om trainer te zijn bij LUNA Movement? Bekijk dan hier de ervaringen van onze huidige trainers! Ben jij tussen de 18-25 jaar en klaar om samen met ons de jeugd van Utrecht in beweging te brengen? Vul het formulier hieronder in om je aan te melden of neem contact op voor meer informatie.

Laten we samen de beweging van de Utrechtse jeugd versterken en een positieve impact maken, join the movement!

  Lune movement Team

  Wat zeggen de huidige trainers over het zijn van een LUNA Movement trainer?

  "Interactie met de groep staat voorop! Als trainer haal ik plezier uit verschillende sporten en stimuleer ik de jeugd om meer te bewegen."

  Ramzi - Oprichter LUNA Movement

  "Een lach op het gezicht van de kinderen (en de ouders) motiveert mij elke dag weer. Samen met ons team maken we echt verschil!"

  Daniël - Oprichter LUNA Movement

  "Ik deel graag mijn passie voor sport met de toekomstige generatie. Bij LUNA Movement ben ik trots om een bijdrage te leveren aan de buurt!"

  Manal - Trainer LUNA Movement

  "Bewegen op het eigen niveau en kinderen uitdagen om beter te worden; daar draait het om bij LUNA Movement. Een geweldige ervaring!"

  Marlon - Trainer LUNA Movement

  "Het enthousiasme van de deelnemers en het idee dat ik sportgedrag kan stimuleren, drijft me elke dag weer om het beste uit mezelf te halen!"

  Pieter - Trainer rainer LUNA Movement

  "Ik geloof sterk in het initiatief van LUNA Movement. Het is geweldig om deel uit te maken van een team dat zich inzet voor de jeugd in onze buurt!"

  Ramon - Trainer LUNA Movement

  "Bij LUNA Movement laten we zien dat bewegen leuk is! Het is fantastisch om de Utrechtse kids te zien genieten van sport en beweging."

  Bram - Trainer LUNA Movement

  "Bij LUNA Movement draait het om inclusie en samenwerking. Ik ben trots om deel uit te maken van een team dat de jeugd inspireert!"

  Gijs - Trainer LUNA Movement

  "LUNA Movement is voor mij een kans om persoonlijk te groeien en mijn passie voor sport te delen. Het is een mooie uitdaging waar ik van geniet!"

  Jozian - Trainer LUNA Movement

  "Bij LUNA Movement halen we het beste uit mensen. Als trainer ben ik trots om een bijdrage te leveren aan een gezondere leefstijl voor de jeugd."

  Floris - Trainer LUNA Movement