Over ons

Luna movement

Ontstaanswijze
LUNA Movement is in 2020 opgericht door Ramzi Abu-Zeid en Daniël Cissé vanuit hun passie voor sport en bewegen. Sport was voor hen het beste middel om plezier te beleven, nieuwe vrienden te maken, zich mentaal te ontwikkelen en om motorisch vaardiger te worden.

Zij kwamen er later achter dat er veel meer beweegvormen zijn dan alleen de bekende sporten zoals voetbal, tennis en hockey. Jongeren van tegenwoordig zijn zich hier vaak niet van bewust. Het houdt vaak snel op met de zoektocht naar een sport wanneer een bekende sport niet lukt. Dit is een van de redenen waarom de motoriek en het plezier in bewegen bij de jeugd achteruitgaat. Wij zijn ervan overtuigd dat bewegen juist voor iedereen mogelijk is op zijn/haar eigen manier. Daarom zijn onze activiteiten gericht op verschillende, vooral onderbelichte, beweegvormen.

Ons team (zie onderaan) bestaat uit een enthousiaste groep jongeren die in hun eigen buurt impact maken. Jongeren uit de buurt staan hierdoor dicht bij de doelgroep. Met deze insteek zijn wij ons LUNA Movement avontuur begonnen. Dit begon op een grasveldje in Lunetten tijdens de corona periode. Nu worden er wekelijkse activiteiten, maandelijkse projecten en jaarlijkse evenementen georganiseerd in verschillende Utrechtse buurten.

Missie
Onze missie is om zoveel mogelijk Utrecht jeugd in beweging te krijgen én te houden

Visie
Wij zien de toekomst van Utrecht als een stad waar in elke wijk beweegactiviteiten voor de jeugd worden georganiseerd door jongeren uit de buurt.

jeugd in beweging gebracht
beweegactiviteiten georganiseerd
buurten actief
actieve trainers

"Interactie met de groep staat voorop! Als trainer haal ik plezier uit verschillende sporten en stimuleer ik de jeugd om meer te bewegen."

Ramzi - Oprichter LUNA Movement

"Een lach op het gezicht van de kinderen (en de ouders) motiveert mij elke dag weer. Samen met ons team maken we echt verschil!"

Daniël - Oprichter LUNA Movement

"Ik deel graag mijn passie voor sport met de toekomstige generatie. Bij LUNA Movement ben ik trots om een bijdrage te leveren aan de buurt!"

Manal - Trainer LUNA Movement

"Bewegen op het eigen niveau en kinderen uitdagen om beter te worden; daar draait het om bij LUNA Movement. Een geweldige ervaring!"

Marlon - Trainer LUNA Movement

"Het enthousiasme van de deelnemers en het idee dat ik sportgedrag kan stimuleren, drijft me elke dag weer om het beste uit mezelf te halen!"

Pieter - Trainer rainer LUNA Movement

"Ik geloof sterk in het initiatief van LUNA Movement. Het is geweldig om deel uit te maken van een team dat zich inzet voor de jeugd in onze buurt!"

Ramon - Trainer LUNA Movement

"Bij LUNA Movement laten we zien dat bewegen leuk is! Het is fantastisch om de Utrechtse kids te zien genieten van sport en beweging."

Bram - Trainer LUNA Movement

"Bij LUNA Movement draait het om inclusie en samenwerking. Ik ben trots om deel uit te maken van een team dat de jeugd inspireert!"

Gijs - Trainer LUNA Movement

"LUNA Movement is voor mij een kans om persoonlijk te groeien en mijn passie voor sport te delen. Het is een mooie uitdaging waar ik van geniet!"

Jozian - Trainer LUNA Movement

"Bij LUNA Movement halen we het beste uit mensen. Als trainer ben ik trots om een bijdrage te leveren aan een gezondere leefstijl voor de jeugd."

Floris - Trainer LUNA Movement

Luna movement Team

Mede-eigenaar

Daniël

Mede-eigenaar

Ramzi

Teamleider

Pieter

Teamleider

Manal

Trainer

Jozian

Trainer

Marlon

Trainer

Emine

Trainer

Ramon

Trainer

Bram

Trainer

Floris