Luna Werkwijze

Laagdrempelig toegankelijk
Inclusieve omgeving
Persoonlijke ontwikkeling
Sociale interactie
Maatschappelijke betrokkenheid
Welzijn bevorderend

Luna Werkwijze
Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend dat kinderen voldoende bewegen, vooral in deze digitale tijd. Onderzoeken tonen aan dat steeds minder kinderen in beweging zijn, en dat de kwaliteit van hun beweging en grondmotorische vaardigheden achteruitgaat. Om maximale impact te kunnen realiseren delen wij onze doelgroep op in subgroepen. Bekijk hier het onderzoek.

Peuters en kleuters (0-5 jaar oud)
Bij deze groep ligt de focus op het verbeteren van de algehele motoriek. Dit doel wordt gerealiseerd middels het ‘Nijntje Beweegdiploma’. Deze trainingen worden uitsluitend door gecertificeerde trainers gegeven.

Kinderen (6-12 jaar oud)
Voor deze groep staat laagdrempelig bewegen centraal om hen gemotiveerd te houden om te blijven bewegen. Hiervoor hebben wij verschillende aanbodsvormen, enkele voorbeelden hiervan zijn: Multisport, Minigames en de seizoenspelen.

Jongeren (16+ jaar oud)
Hierbij zetten wij ons in voor het stimuleren van maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling. Wij betrekken jongeren niet alleen bij onze interne werkzaamheden, maar ook bij de begeleiding van onze beweegactiviteiten.

Wij zijn ervan overtuigd dat bewegen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Op basis van onderzoek en onze eigen ervaring hebben wij de LUNA-werkwijze ontwikkeld. De grote belangstelling voor onze beweegactiviteiten blijkt uit het enthousiasme van de kinderen, ouders en andere betrokkenen. Bij LUNA Movement brengen wij de nieuwe generatie in beweging. Dát is pas Movement!

Heb je een vraag of zou je graag met ons in contact willen komen? Klik dan op het WhatsApp icoontje of stuur ons een e-mail. Wij kijken graag naar de mogelijkheden.

b

Luna Movement Activiteiten

Kijk op onze activiteitenkalender om te zien welke activiteiten er op het programma staan.

Luna movement
partner worden?