LUNA Movement
   Dát is pas Movement!

Samenwerkingen

Wij organiseren diverse sportactiviteiten op aanvraag en in samenwerking met externe partijen. Partijen waar wij mee hebben samengewerkt zijn o.a. Buurtcamping Lunetten, Stichting JoU, Jonge Jutters, de Politie, SV Hercules, Utrecht 900 en Ijsclub Siberia!

Hieronder is een blog. Hier staan al onze activiteiten beschreven die wij hebben georganiseerd in het verleden met externe partijen.

11/14/2022

14/06/2022 Mini Utrechtse Zomerspelen i.s.m. Op Avontuur

In de lente van 2022 kregen wij officieel goedkeuring om ons evenement de Utrechtse Zomerspelen te organiseren. De Utrechtse Zomerspelen is een helemaal zelf bedacht concept, dus het was belangrijk om het concept ook uit te testen! 

Daarom hebben wij basisschool Op Avontuur in Lunetten gevraagd of wij een gymles mochten overnemen. Wij hebben een voorpoefje gegeven van de Utrechtse Zomerspelen aan de kinderen van groep 4, 5 en 6! De kinderen hebben als eerst de sportonderdelen coördinatie en balvaardigheid ervaren. Het was een geslaagde dag en wij hebben ons concept goed kunnen testen!

Instapost

Admin - 14:53 @ samenwerkingen | Een opmerking toevoegenNeem via onderstaand contactformulier contact met ons op om de mogelijkheden omtrent een samenwerking te bespreken.