LUNA Movement
Dát is pas Movement!

Samenwerkingen

 

Wij organiseren diverse sportactiviteiten op aanvraag en in samenwerking met externe partijen. Partijen waar wij mee hebben samengewerkt zijn o.a. Buurtcamping Lunetten, Stichting JoU, Jonge Jutters, de Politie, SV Hercules, Utrecht 900, De Brede School en Ijsclub Siberia!

Hieronder is een blog. Hier staan al onze activiteiten beschreven die wij hebben georganiseerd in het verleden met externe partijen.

11/08/2022

24/9/2021 Boksfit i.s.m. Stichting JoU

Wij hebben voor de jeugd uit Hoograven een sportactiviteit georganiseerd i.s.m. Stichting JoU. Het vond plaats op het grasveld naast het buurthuis van Hoograven. De activiteit bestond uit kickboxen en een fitness circuit. Het doel was om de kinderen kennis te laten maken met de combinatie van fitness en boxtraining. Ook stond er een een opgeblazen pannakooi waar de kinderen fanatiek aan het voetballen waren. Al met al een zeer geslaagde dag waar wij kinderen uit Hoograven in beweging hebben gekregen!

Instapost 

Admin - 11:51 @ samenwerkingen | Een opmerking toevoegenNeem via onderstaand contactformulier contact met ons op om de mogelijkheden omtrent een samenwerking te bespreken.